Reklamy

Unia Europejska

Projekt jest współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.

Więcej...
System Ginger rekomenduje, które potrawy warto utrzymać w menu. Do tych wniosków prowadzi automatyczna wieloparametrowa analiza czynników. Pozwala także na analizę scenariuszową rozmieszczenia potraw tak, aby wywoływały wzajemną synergię i eksponowały te, których sprzedaż jest najbardziej rentowna. Dzięki systemowi Ginger właściciele restauracji mogą zaplanować, jakie zasoby ludzkie oraz produktowe (składniki potraw) należy przygotować, aby z jednej strony nie zabrakło zasobów, a z drugiej strony ich nie marnować.

Optymalizacja menu

System Ginger rekomenduje, które potrawy warto utrzymać w menu. Do tych wniosków prowadzi automatyczna wieloparametrowa analiza czynników.

Rozmieszczenie potraw

System Ginger rekomenduje, które potrawy warto utrzymać w menu. Do tych wniosków prowadzi automatyczna wieloparametrowa analiza czynników.

Sezonowość i pogoda

System Ginger rekomenduje, które potrawy warto utrzymać w menu. Do tych wniosków prowadzi automatyczna wieloparametrowa analiza czynników.

Prognozy sprzedaży

System Ginger rekomenduje, które potrawy warto utrzymać w menu. Do tych wniosków prowadzi automatyczna wieloparametrowa analiza czynników.

Efektywność kelnerów

System Ginger rekomenduje, które potrawy warto utrzymać w menu. Do tych wniosków prowadzi automatyczna wieloparametrowa analiza czynników.

Zamówienia składników

System Ginger rekomenduje, które potrawy warto utrzymać w menu. Do tych wniosków prowadzi automatyczna wieloparametrowa analiza czynników.